Strategie is de basis van iedere onderneming, maar deze stap wordt  vaak overgeslagen. Net zoals je geen huis bouwt zonder bouwplan of gaat rijden zonder rijbewijs, begin je je onderneming niet zonder strategie. We hebben allemaal sturing nodig, een stip op de horizon om naar toe te bewegen. Dit hoeven geen epistels of boekwerken te worden, dit is juist waar de aanpak van de Ideeënfabriek zich in onderscheidt.

Lukt het je niet om het roer om te gooien als ondernemer of organisatie, levert de gekozen strategie niet voldoende op of wil je voor een ander business model kiezen en weet je niet hoe?

Wil je als bedrijf snel aan de slag en op een praktische manier je onderneming, merk, product of dienst in kaart brengen?

Workshop Strategie / Ondernemersschap

Wil je je eigen onderneming starten of ben je net gestart? Ben je een ondernemer en op zoek naar een andere bedrijfsstrategie/richting?

De waardepropositie is een onderdeel van het Business Model Canvas en is een essentiële start voor het opzetten van je (vernieuwde) strategie!

De workshop duurt 4 uur en zal in het prachtige st. Jozefklooster in Venrayplaatsvinden.

Wat levert het mij op?
In deze workshop leer je je unieke waarde propositie te beschrijven. Wat maakt jou, je onderneming, product/dienst bijzonder, welk verhaal wil jij vertellen en aan wie?

Wat kost het?
€125 excl. btw per persoon, maximaal aantal deelnemers 6
Workshop kan ook Incompany worden verzorgd, neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Individueel Strategie traject

Wil je je eigen onderneming starten of ben je net gestart? Lukt het je niet om het roer om te gooien als ondernemer of organisatie, levert de gekozen strategie niet voldoende op of wil je voor een ander business model kiezen en weet je niet hoe?

Het Business Model Canvas is een praktisch methode voor het opzetten van je (vernieuwde) strategie!

Hoe ziet dit traject eruit?
– 3 maanden
– 6 sessies van 3 uur
– Uitwerken van het Business Model Canvas
– Vertaalslag naar Plan Van Aanpak

Wat levert het mij op?
Nieuw praktisch business plan, strategie en stappenplan

Wat kost het?
€1495 excl. btw

Strategie is een losse dienst, maar idee en concept ontwikkeling zijn vaak een logisch gevolg na deze fase. Sterker nog, de beste ideeën ontstaan vaak al tijdens de strategische reis!

Idee ontwikkeling
Concept ontwikkeling