Strategie is de basis van iedere onderneming, maar deze stap wordt  vaak overgeslagen. Net zoals je geen huis bouwt zonder bouwplan of gaat rijden zonder rijbewijs, begin je je onderneming niet zonder strategie. We hebben allemaal sturing nodig, een stip op de horizon om naar toe te bewegen. Dit hoeven geen epistels of boekwerken te worden, dit is juist waar de aanpak van de Ideeënfabriek zich in onderscheidt.

Lukt het je niet om het roer om te gooien als ondernemer of organisatie, levert de gekozen strategie niet voldoende op of wil je voor een ander business model kiezen en weet je niet hoe?

Wil je als bedrijf snel aan de slag en op een praktische manier je onderneming, merk, product of dienst in kaart brengen?

Strategische Reis

2 sessies gericht op het creëren van je strategie. Dit kan je visie zijn als bedrijf, het beschrijven van je klantwaarde of een nieuw business plan.

Wat levert het mij op?
Nieuw praktisch business plan, strategie en stappenplan op 1 pagina.

Identiteit en Positionering

2 sessies gericht op hoe je als bedrijf onderscheidend kunt zijn, welk verhaal heb jij te vertellen en waarom moet iedereen die horen?
Hoe zet je je merk, product of dienst in de markt met een duidelijke herkenbaarheid.

Wat levert het mij op?
Nieuwe identiteit en uitstraling, nieuwe naam, slogan of pay off.

Strategie is een losse dienst, maar idee en concept ontwikkeling zijn vaak een logisch gevolg na deze fase. Sterker nog, de beste ideeën ontstaan vaak al tijdens de strategische reis!

Idee ontwikkeling
Concept ontwikkeling