Ideeën zijn de aanmaakhoutjes van iedere organisatie, maar veelal stranden de beste ideeën al aan de vergadertafel of bij de koffie automaat. Zoals elk mens voeding heeft om te kunnen bewegen, hebben ook ideeën inhoud nodig om vooruit te komen. Elk idee is een groot cadeau voor je bedrijf en die moeten gekoesterd worden.

Heb je als bedrijf behoefte aan het stimuleren van nieuwe ideeën, het genereren van ideeën en (bestaande) ideeën passende inhoud te geven?

Idee coaching

Wil je als bedrijf investeren in je werknemers en zorgen dat je de beste ideeën uit hun naar boven haalt? Of wil je bestaande ideeën op de werkvloer niet verloren laten gaan?

Wil je je medewerkers blijvend motiveren en stimuleren om deze ideeën de juiste inhoud te geven?

Middels 1-1 coaching of groepscoaching worden de medewerkers geholpen met het idee ontwikkelproces om tot uitvoer te komen. Tevens worden ze getraind om hun waardevolle ideeën met impact te kunnen presenteren aan hun leidinggevenden om uiteindelijk tot succesvolle uitvoer te komen.

Wat levert het mij op?
Nieuwe ideeën die impact creëren voor je organisatie. Gemotiveerde werknemers die zich (en hun ideeën) gehoord voelen.

Wat kost het?
€350 excl. btw voor groepssessie van 4 uur
€85 excl. btw per uur voor individuele coaching

Idee naar innovatie

Wil je als bedrijf vernieuwen, innoveren en zorgen dat je in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in je markt?

Middels een innovatie traject ga je als organisatie aan de slag met het bedenken van nieuwe producten en/of diensten. Onderdeel van dit traject is het vaststellen van de uitdaging, het genereren van nieuwe ideeën, op ontdekking gaan, ontwikkelen van concepten, stimuleren van creatief denkvermogen.

Wat levert het mij op?
Concrete concepten vertaald naar uitvoerbare business cases.

Wat kost het?
Prijs op aanvraag

Idee & Concept ontwikkeling gaan vaak hand in hand, het één kan bijna niet zonder de andere. Je kunt als als bedrijf natuurlijk de concept ontwikkeling of uitvoer van de ideeën zelf doen.

Concept ontwikkeling
Terug naar Strategie ontwikkeling