Wat ik vaak zie bij startende ondernemers, en geloof me ik was er ook één, is dat er snel gedacht wordt in middelen. Een idee is geboren en je wilt zo snel mogelijk het beschuit met muisjes uitdelen. Dus een logo wordt bedacht, visitekaartjes worden gedrukt, een website wordt gebouwd en klaar voor de start! Op weg naar volwassenheid.

Ideeën handen en voeten geven = strategie

Maar de strategie,  de basis van je onderneming en je DNA, wordt overgeslagen of er wordt te weinig aandacht aan besteed. Dat is ook niet zo vreemd of gek, want je wilt zo snel mogelijk uit die luiers.
Je wilt aan de slag en vooruit en dat is ook niet per definitie “fout”.  Het woord strategie wordt vaak als iets groots en complex ervaren, maar het is eigenlijk niets meer en minder dan je ideeën handen en voeten geven. Het geeft richting, een stip op de horizon.

Stel je eens voor dat jij mag bepalen hoe groot die voeten zijn en hoe snel ze wel niet kunnen lopen!

Strategie ontwikkeling

Ik help je met het opzetten van je strategie op een praktische manier, ik droom met je mee maar zorg er voor dat we samen landen op vruchtbare bodem. Voor starters, maar ook voor ondernemers die zichzelf opnieuw willen uitvinden.

Wil je meer weten hoe zo’n traject er uit ziet, neem dan een kijkje op https://www.ideeenfabriekchristel.nl/strategie-ontwikkeling/