De dagen worden korter, natter en kouder. Voorbereidingen worden getroffen om de winter zo aangenaam, maar ook zo veilig mogelijk door te komen. Auto’s krijgen winterbanden, tuinen worden winterklaar gemaakt, de verwarming wordt een paar graadjes hoger gezet en de griepprik wordt weer uitgedeeld. Maar heb je wel eens gedacht om je onderneming winterklaar te maken en ervoor te zorgen dat jij de juiste banden kiest om ook op glad ijs mee te kunnen bewegen?

Ambitie in beweging

Het nieuwe jaar telkens starten met torenhoge ambities, ideeën en plannen, maar niet een duidelijke vertaalslag maken naar een concrete actie en beweging. Het einde van het jaar is een ideale periode om te reflecteren wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, wat je hebt bereikt en waar je het volgende jaar naar toe wilt werken. Het risico tijdens dit proces is dat je hier te lang in blijft hangen, te veel blijft praten over je nieuwe ideeën en plannen en vergeet te doen. En dit hoeven niet altijd grote plannen of veranderingen te zijn, soms is het een kwestie van een beetje bijstellen om weer de juiste koers te kunnen varen. Herken je dit?

Doe nu de winterbandencheck!

Heb je behoefte aan een strategie check om te zien of deze winterklaar is? En wil je deze verder handen en voeten geven?

Boek dan nu in November of December je “Winterbanden check” voor een aantrekkelijk wintertarief!

Wat houdt dit in:

  • 1 individuele sessie van 2 uur
  • Strategie quick scan
  • Advies op maat voor je strategische planning en acties
Wat kost dit 💶

€175 excl. btw

Nog een strategie?

Ben je een starter en heb je nog geen strategie staan, kun je deelnemen aan de strategie workshops op basis van open inschrijving: https://www.ideeenfabriekchristel.nl/agenda/

Of je gaat individueel aan de slag met het maatwerk traject.

Boek je je strategie check, workshop of maatwerk traject in november of december, dan ontvang je een korting van 11%.

Ambitie in beweging krijgen.