Vraag klant:

De maatschappij verandert voortdurend. Ondanks deze veranderingen moet de brandweer, ook in de toekomst, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag brandweermensen paraat te hebben staan.  Brandweer Limburg-Noord heeft de Ideeënfabriek gevraagd te starten met een innovatieproject om nieuwe ideeën te vinden om de paraatheid ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

Resultaat:

Diverse concepten werden bedacht, waarbij innovatief denken telkens op de voorgrond stond. Al deze ideeën zijn uiteindelijk de input geweest voor de vijf uiteindelijke business-cases; die inmiddels succesvol tot uitvoer zijn gebracht!

Dienst: Van idee naar innovatie
Uitvoering: Ideeënfabriek Christel Derkx & Samen Een

Wat de klant zegt over de Ideeënfabriek:

Ik heb Christel Derkx leren kennen als een zeer gedreven, enthousiaste en professionele adviseur, coach en begeleider van ons innovatietraject bij de brandweer Limburg-Noord. Christel heeft ervoor gezorgd dat een pril en ruw idee uiteindelijk is omgezet in bruikbare ideeën die in de komende periode worden geïmplementeerd in onze organisatie. Zij heeft er samen met een projectteam voor gezorgd dat er een goed innovatietraject kon worden doorlopen. De kracht van Christel zit hem in haar zeer persoonlijke manier van werken, waarbij ze heel goed in staat is snel en adequaat verbinding te maken met de mensen waarmee ze werkt”

Kevin Wolters – Opdrachtgever

Terug naar Productie