Privacy & Cookie Beleid

Privacy beleid

Naam bedrijf: Ideeënfabriek Christel Derkx
Website: www.ideeenfabrkchristel.nl
Inschrijfnummer Kvk: 55628680
BTW nummer: NL160609720B01

Deze website wordt beheerd door Ideeënfabriek Christel Derkx.
Als u gebruik maakt van de website van Ideeënfabriek Christel Derkx laat u gegevens achter die wij verzamelen. Deze Privacy Policy geldt voor alle bezoekers van deze website maar ook voor degene die bijvoorbeeld alleen contact willen opnemen.

Persoonsgegevens

Als u gebruik maakt van Ideeënfabriek Christel Derkx laat u persoonsgegevens bij ons achter. Deze gegevens worden gebruikt om in contact met u te komen, de overeenkomst tot stand te brengen en onze diensten, producten aan te bieden, te leveren en te factureren.
U heeft het recht deze gegevens in te zien, te veranderen, over te dragen of te wissen. Neem hiervoor contact op met info@ideeenfabriekchristel.nl.
Vanuit de nieuwe verordening AVG vragen wij u toestemming om deze gegevens op te slaan en te gebruiken voor eerder genoemde doeleinden via een verwerkersovereenkomst. Deze overeenkomst kunt u ten allen tijden weer ongedaan maken. Zodra er geen doel meer is om uw gegevens op te slaan, worden deze veilig door ons verwijderd.

Cookies

Om de herkomst en het gedrag van de bezoeker aan onze website te analyseren gebruiken we Google Analytics. Hiervoor worden bij elk bezoek aan onze website cookies op uw computer opgeslagen. De informatie die door middel van deze cookies wordt verkregen gebruiken we om onze website nog beter en sneller te laten functioneren en af te stemmen op de voorkeuren van de bezoeker.

Cookies van derde partijen

Op onze website ziet u ook buttons waarmee bezoekers pagina’s kunnen delen via sociale netwerken en linken naar andere webpagina’s. Ook hiervoor worden cookies toegepast. In de privacy verklaringen van die sociale netwerken en de webpagina’s in kwestie kunt u nalezen wat deze cookies doen.

Google ReCaptcha

Deze website maakt gebruik van de ReCAPTCHA service van Google. Voor meer informatie over hun privacypolicy: policies.google.com/privacy. Deze service wordt gebruikt om spam tegen te gaan bij het versturen van gegevens met het contactformulier. De gegevens die deze dienst gebruikt worden niet samengevoegd met andere gegevens van Google. De gegevens die gebruikt worden om te analyseren dat u geen robot bent, bevatten uw ip-adres maar ook allerlei informatie over onder andere uw browser, duur bezoek en (waarschijnlijk) muisbewegingen. Met deze informatie stelt Google vast dat u geen robot bent.

Contact en reclame

Ontvangt u toch een mail of reclame van ons, dan kunt u altijd aangeven dat u dit niet meer wenst.

Veiligheid

Wij behandelen uw persoonsgegevens zorgvuldig en integer. Slaan ze veilig op en geven ze nooit door aan derden.

Klacht

Heeft u klachten? Meld deze dan bij Autoriteit Persoonsgegevens.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wijzigingen

De Ideeënfabriek Christel Derkx behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Policy. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van Ideeënfabriek Christel Derkx.

Deze Privacy Policy is voor het laatst aangepast op 19 maart 2019