ideeën zijn aanmaakhoutjes
De Fabriek

De Ideeënfabriek helpt ondernemers en organisaties om van idee tot concept te komen. Hoe ontwikkel ik als bedrijf nieuwe ideeën en hoe maak ik van deze ideeën een succesvol concept?
Ideeën zijn er genoeg, maar verdwijnen ook net zo snel weer aan de vergadertafel en in de bureaulade. De uitdaging voor veel organisaties is om van deze ideeën een winstgevend product of dienst te maken. Hiervoor zijn geen ingewikkelde bedrijfsrapportages nodig, tien verschillende brainstorm technieken of zware project plannen. De Ideeënfabriek richt zich voornamelijk op deze twee pijlers:

  • Van business-idee tot verdienmodel
  • Van verdienmodel tot marketing

Voor bedrijven die snel en praktisch aan de slag willen!

Over Christel

“Ideeën luisteren naar woorden en horen alles. Maar ideeën zijn op hun sterkst als er beweging in zit”

Dit is de essentie, de kern van het hele ontwikkel proces waarmee ik bedrijven en organisaties ondersteun. Mijn pragmatische, intuïtieve manier van werken zorgt ervoor dat er beweging blijft in het proces maar ook het doel niet uit het oog wordt verloren. Een sterke combinatie van creatief en vernieuwend te durven denken, maar ook te kunnen landen op vruchtbare bodem.

Ik ben Christel Derkx, een ondernemende strateeg met een creatief en snelwerkend pioniersbrein. Ik krijg ontzettend veel energie van het opzetten van een strategie en weet dit ook moeiteloos te vertalen naar creatieve concepten en uitingen. Ik durf vrij te denken, maar ben ook scherp en kritisch met een sterk invoelend vermogen.