Ik krijg vaak de vraag van familie, vrienden en kennissen van wat is de Ideeënfabriek nu eigenlijk precíes? Goede vraag en tevens ook best lastig te beantwoorden voor iemand met een brein die niet in hokjes denkt. Is het een reclame bureau, een marketing communicatie adviesbureau, een strategisch consultancy bedrijf? Eigenlijk pas ik in elk van deze hokjes wel, maar dat is best een mond vol. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat mensen begrijpen waarom ze juist mij, de Ideeënfabriek, moeten bellen met hun ondernemers en/of merk uitdaging.

Alles begint met een idee! 💡
Een idee om je eigen onderneming te beginnen, het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten of om je merk sterk(er) weg te zetten. Om het idee te laten landen en in beweging te krijgen heb je een sterk productie proces nodig. En dat is nu juist mijn kracht, mijn pragmatische, intuïtieve manier van werken zorgt ervoor dat er beweging blijft in het proces maar ook het doel niet uit het oog wordt verloren. Een sterke combinatie van creatief en vernieuwend te durven denken, maar ook kunnen landen op vruchtbare bodem.

▶️ Startpunt is een strategie sessie waarbij ik je idee en uitdaging goed in kaart breng, ontzettend veel vragen stel om tot de kern te komen van je behoefte. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou en je onderneming past: strategie, concept of idee (soms is dit ook een combinatie).

Geen massa productie in mijn fabriek 🏭, maar op maat gemaakte trajecten met oog voor de mens achter het verhaal. Resultaat is erg belangrijk, maar de weg er naar toe nog belangrijker. Geen lange productielijnen met overbodige controle en meetpunten, maar wel een gestructureerd en effectief proces. En met een beetje persoonlijke magie 🧙‍♂️van mij, is het proces ook nog eens erg leuk en levert het vaak nieuwe inzichten en ideeën op.

Of bel me gewoon 😉 06-13649117

Waarom zou je de Ideeënfabriek bellen?